Modele te dyerve te dhomave

MURI PLAST Dyer dhe dritare nga Plastika CILËSI GJERMANE ME 10 VITE GARANCIONDYER TË HYRJESHighlight 3 modèle 240-3/E efekt 17 Favorit 9 Muri Plast Gjithashtu bën Edhe prodhimin E dyerve nga Plastika me profil ALUPLAST nga Gjermania me 10 vite garancion, te firmave te njohura gjermane Dooro dhe prezo, të testuara për qëndrueshmëri xhami i dyerve me cilësi të lartë nga: fabriqué en Allemagne haute QUALITYSO-3-vit i KUQ (chêne d`or) garant 13 efekt 3 IZ-1-chêne doré (inox) shmuar cilësi dhe qëndrueshmëri. DISA prej Tyre i kemisa punimeve Tona: MURI PLAST Muri Plast në Bukosh të Therandës (Suharekës) me një traditë dhe profesionalizëm, me STAF të Gjerë dhe të kualifikuar, me një kapacitet Rreth 680 m2 dhe teknologji të avancuar të sistemit Evropian Merret me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga Plastika të të gjitha llojeve dhe dimensioneve, si Dyer rrëshqitëse (schiebetur, hebeschiebetur) Dyer paluese (harmonike) ETJ. Ku me lëndën e parë furnizohet nga Firma e njohur gjermane ALUPLAST me Seli në (Karlsruhe Gjermani) të trashësisë 7 cm, 8 cm dhe 8,5 cm ngjyrë e bardhë dhe ngjyrë Kafe emitim druri. Prodhojmë rroleta të plastikës dhe të aluminit të cilat Mund të funksionojnë me hapje të thjesht me shirit, me hapje mekanike me Shkop, me hapje elektrike me Motor (ndërprerës APO telekomand dhe Cenzor) varësisht nga kerkesa e klientit, Ku Kutia e rroletës mundë të jetë mbrenda dhe jashtë dritares. Prodhojmë xhamin termopan me dy dhe tre xhama termoizolues, dhe xhami mundë të jetë LOW-E rezistent ndaj temperaturave, në bazë të kërkesës xhami mundë të mbushet Edhe me Gas (argon). Bëjmë lakimin e Profilit në mënyrë rrethore, harkore (qemere) të dimensioneve të ndryshme ku dhe jemi furnizues në Errësira kosovën me arches të Profilit ALUPLAST. Bëjmë montimin e dyerve të dhomave të drurit të importuara nga Gjermania të firmës LEBO, dhe mundë të bëni përzgjedhje të ndryshme në ekspozitat Tona. Ndërmarja Jonë bazohet në Parime të rrepta që kanë të bëjnë me cilësinë dhe përgjegjësinë ndaj klientit, këto Parime kanë mundësuar që suksesi ynë të jetë i madh dhe klientët të jenë të kënaqur Gjithmonë. Stafi ynë është Mjaft i specializuar në kët Lami dhe zbaton një përvoj 13 vjeqare, Ku në tregun tonë gjithmon sjell Risi dhe inovacione të ndryshme të Tregut perendimore. Ndërsa në Rast nevoje për ndonjë problème éventuel ekipi Jonë i servisit ne të intervenoj menjëher për evitimin e problemit, sepse Tek ne respektohet garancioni 10 vjeqar dhe gjithqka përfshihet në kontrat e CILA me pranimin e punëve nënshkruhet mes dy palëve le kontraktuese. Falë seriozitetit dhe perkushtimit ndaj Punës Tek ne NUK mungon kualiteti dhe cilësia sepse në fabrikën tonë prodhohen të gjitha elementet që e kompletojnë një derë APO dritare prandaj japim garancion 10 vjeqar për punët Tona… Dhuroni shtëpisë suaj dhuratën më të mirë, sepse shtëpia ndërtohet Vetëm njëher prandaj Meriton cilësi dhe kualitet Evropian Krijoni oazën tuaj të qetë dhe relaksuese.